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Gosho Iwasaki
660 Otsucho, Nakagyo-ku, Kyoto Percorsi
Giapponese
  • Una stella MICHELIN: una cucina di grande qualità. Merita la tappa! Prodotti di prima qualità, finezza nelle preparazioni, sapori distinti, costanza nella realizzazione dei piatti.

Informazioni complementari

  • Giapponese
  • Aria condizionata
  • Servizio al bancone
  • Amex
  • Diners club
  • Mastercard
  • Visa

Informazioni pratiche

Descrizione

The kaiseki embodies the maxim, ‘cooking makes the person’. Owner-chef Iwasaki’s mature techniques and unforced Kyoto sophistication reveal themselves in his cuisine. In his nabe cooking, he prepares each dish in front of his customers to ensure they don’t miss the fresh-cooked aroma. The beef and slightly bitter taste of edible wild plants in the Spring Bitter Stew put the soul at ease. The rice in an earthenware pot is prepared using Koshihikari rice from his hometown of Kyotamba.

Localizzazione

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Dove mangiarenei dintorni

Dove dormirenei dintorni

  • A partire da 23.760 JPY
    Hotel Kado Gosho-Minami Kyoto
    Favoloso 8.9
    175 m - Nakagyo-ku Okura-cho 206, Kyoto
  • A partire da 29.448 JPY
    Tsuyukusa-an
    Buono 7.9
    211 m - Nakagyo-ku Fukuyacho 737-3, Kyoto
  • A partire da 11.025 JPY
    Guesthouse Raku
    Favoloso 8.7
    216 m - Nakagyo-ku Kusunoki-cho 588-2, Kyoto

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