3
$$$
Komatsu Cucina Italiana
557 Motohyakumambencho, Kamigyo-ku, Kyoto Percorsi
Italiana

Informazioni complementari

  • Italiana
  • Aria condizionata
  • Servizio al bancone
  • Amex
  • Diners club
  • Mastercard
  • Visa
  • JCB

Informazioni pratiche

Descrizione

The key to owner-chef Shinji Ishida’s recipes is texture. He searches for compatibilities among ingredients to draw out the aromas of each season. His two-course pasta menus are where his creativity shines; for example, if the first pasta course is dry noodles, the second will be a pasta of different texture, such as hand-made ravioli or gnocchi. Examples of seasonal pairings are firefly squid, bamboo shoots and young pepper leaves with spaghetti in spring, and boar and burdock with ragu or tagliatelle in winter.

Localizzazione

  • Itinerario da questo luogo
  • Itinerario verso questo luogo
  • Itinerario che passa da questo luogo
  • Alberghi nelle vicinanze
  • Ristoranti nelle vicinanze

Dove mangiarenei dintorni

Dove dormirenei dintorni

  • A partire da 7.366 JPY
    Shiki Homes HARU
    Ottimo 8
    115 m - Kamigyo-ku Kodo Nishimachi 530A, Kyoto
  • A partire da 4.695 JPY
    Shiki Homes HIKARI
    Ottimo 8.4
    126 m - Kamigyo-ku Kodo Nishimachi 528, Kyoto
  • A partire da 3.150 JPY
    Ichijyo Ivy
    Buono 7.6
    173 m - Kamigyo-ku Horikawa-dori Ichijo Sagaru Fukudaimyojin-cho 109, Kyoto

Visite interessantinei dintorni