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Ponta Honke
3-23-3 Ueno, Taito-ku, Tokyo Percorsi
Yoshoku
  • Bib Gourmand : il nostro migliore rapporto qualità-prezzo ≤ 35€ Piacevole esperienza gastronomica a meno di 35 € : buoni prodotti ben valorizzati, un conto ragionevole, una cucina con un eccellente rapporto qualità/prezzo.

Informazioni complementari

  • Yoshoku
  • Aria condizionata
  • Servizio al bancone
  • Amex
  • Diners club
  • Mastercard
  • Visa
  • JCB

Informazioni pratiche

Descrizione

Ponta’s taste, upheld by fourth-generation owner-chef Yoshihiko Shimada and his family, goes back generations. His famous cutlet is deep-fried in lard carefully taken from the fat of the pork he will fry. Work is done by hand, as it has been from the first generation. Fried anago (conger eel) and Japanese whiting are also popular. Pig’s-tongue stew, aged over three weeks, is even more popular and often sells out. Shimada compromises on nothing, which is why his customers keep coming back.

Localizzazione

  • Itinerario da questo luogo
  • Itinerario verso questo luogo
  • Itinerario che passa da questo luogo
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  • Ristoranti nelle vicinanze

Dove mangiarenei dintorni

Dove dormirenei dintorni

  • A partire da 5.620 JPY
    R&B Hotel Ueno Hirokoji
    Ottimo 8.4
    122 m - Taito-ku Ueno 1-18-8, Tokyo
  • A partire da 3.900 JPY
    APA Hotel Ueno Hirokoji
    Ottimo 8.3
    178 m - Chiyoda-ku Sotokanda 5-3-3, Tokyo
  • A partire da 4.500 JPY
    Okachimachi Urban Hotel
    Ottimo 8.5
    197 m - Chiyoda-ku Sotokanda 6-16-8, Tokyo

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