5
$$$
Masaki
15-20 Mibu Bambacho, Nakagyo-ku, Kyoto Percorsi
Giapponese

Informazioni complementari

  • Giapponese
  • Aria condizionata
  • Servizio al bancone
  • Amex
  • Mastercard
  • Visa

Informazioni pratiche

Descrizione

As an apprentice, Shunsuke Masaki learned about the kaleidoscope of flavours that could be generated by combining ingredients. Today, Masaki uses those skills to pursue a cuisine all his own. Many dishes in small bowls, are soups of pureed vegetables. Multiple soup stocks, such as basic soup stock, clam stock and chicken stock, are combined to produce richly layered umami. Accompanied by rice, dried fish fry is mainly seasoned with pepper, but shredded dried plum is sometimes used for a twist.

Localizzazione

  • Itinerario da questo luogo
  • Itinerario verso questo luogo
  • Itinerario che passa da questo luogo
  • Alberghi nelle vicinanze
  • Ristoranti nelle vicinanze

Dove mangiarenei dintorni

Dove dormirenei dintorni

  • A partire da 13.500 JPY
    Modern Machiya-Babacho
    Carino 6.6
    39 m - 15-17 Mibubanbacho, Nakagyo-ku,, Kyoto
  • A partire da 38.420 JPY
    Kuraya Nanseicho
    Eccellente 9.3
    129 m - Nakagyo-ku Nishinokyo Nanseicho 5-1, Kyoto
  • A partire da 9.000 JPY
    Teahouse Rouji
    Favoloso 8.6
    132 m - Nakagyo-ku Nishinokyo Ikenouchicho 22-26, Kyoto

Visite interessantinei dintorni