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Nikuryori Shibuya
193-1 Nishikodocho, Nakagyo-ku, Kyoto Percorsi
Specialità di manzo

Informazioni complementari

  • Specialità di manzo
  • Aria condizionata
  • Divieto d'ingresso con scarpe
  • Servizio al bancone
  • Amex
  • Diners club
  • Mastercard
  • Visa
  • JCB

Informazioni pratiche

Descrizione

Chef has been in the wagyu business for over half a century. He does not favour any particular region, prizing quality over brand. The menu starts with items that take full advantage of the freshness of their ingredients, such as tongue and heart. Parboiled tripe is followed by Yanagawa-style sirloin. It’s omakase, but customers can add items from the menu. The old-fashioned townhouse seems the perfect ambience for immersing in the world of wagyu. The banter between the kitchen craftsman father and the amiable hostess daughter is heartwarming.

Localizzazione

  • Itinerario da questo luogo
  • Itinerario verso questo luogo
  • Itinerario che passa da questo luogo
  • Alberghi nelle vicinanze
  • Ristoranti nelle vicinanze

Dove mangiarenei dintorni

Dove dormirenei dintorni

  • A partire da 16.800 JPY
    Kanade Kawaramachi-Nijo
    Ottimo 8
    91 m - Nakagyo-ku Tachibanayanagicho 152-2, Kyoto
  • A partire da 29.060 JPY
    Ishicho
    Ottimo 8
    181 m - Nakagyo-ku Kawaramachi-Dori Takeyamachi Higashi-Iru, Kyoto
  • A partire da 27.795 JPY
    Natsume an Machiya House
    Buono 7.4
    185 m - Nakagyo-ku Suemaru-cho 541-43, Kyoto

Visite interessantinei dintorni