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Kappo Harada
290 Hokodencho, Nakagyo-ku, Kyoto Percorsi
Giapponese

Informazioni complementari

  • Giapponese
  • Aria condizionata
  • Servizio al bancone
  • Amex
  • Mastercard
  • Visa

Informazioni pratiche

Descrizione

Taught in the ways of old-school Japanese cooking, the owner-chef calls himself ‘a craftsman of the Showa years’. This shows in his honest, no-nonsense fare. Spring bamboo shoots join sea bream roe, simmered separately but served together; summer pike conger is paired with water shield in soup dishes; autumn matsutake mushrooms are cooked along with rice; in winter, enjoy fried dumplings made from Kyoto yam. Indicate your preferences and the chef is happy to make impromptu adjustments. Enjoy à la carte or omakase set meals as the spirit moves you.

Localizzazione

  • Itinerario da questo luogo
  • Itinerario verso questo luogo
  • Itinerario che passa da questo luogo
  • Alberghi nelle vicinanze
  • Ristoranti nelle vicinanze

Dove mangiarenei dintorni

Dove dormirenei dintorni

  • A partire da 29.060 JPY
    Ishicho
    Ottimo 8
    74 m - Nakagyo-ku Kawaramachi-Dori Takeyamachi Higashi-Iru, Kyoto
  • A partire da 27.795 JPY
    Natsume an Machiya House
    Buono 7
    82 m - Nakagyo-ku Suemaru-cho 541-43, Kyoto
  • A partire da 107.525 JPY
    The Ritz-Carlton Kyoto
    Guida MICHELIN Eccellente 9
    140 m - Nakagyo-ku Kamogawa Nijo-ohashi Hotori, Kyoto

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