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Kojacha
17 Hakdong-ro 97-gil, Gangnam-gu, Seoul 06072 Percorsi
Asiatica
  • Una stella MICHELIN: una cucina di grande qualità. Merita la tappa! Prodotti di prima qualità, finezza nelle preparazioni, sapori distinti, costanza nella realizzazione dei piatti.

Informazioni complementari

  • Asiatica
  • Aria condizionata
  • Parcheggio
  • Addetto al parcheggio
  • Amex
  • Mastercard
  • Visa

Informazioni pratiche

Descrizione

Kojacha — Korean (“Ko”) chefs’ Japanese (“ja”) and Chinese (“cha”) cuisine. The shared culinary ambition of Chefs Choi Yu-gang and Jo Yeong-du, who previously cooked at The Shilla Hotel, has given rise to a distinct culinary genre. From its vintage lighting and furniture from the 50s and 60s that creates a singular vibe to a course meal that alternately features Chinese and Japanese dishes, this is a true icon. Signature dishes include chilled abalone salad, served in a replica of the peacock-shaped soap dish used by an empress of the Qing Dynasty, and shark fin braised in thick Chinese Superior Stock. The chefs’ performance-inspired table is a veritable display of their culinary narratives and enriches the eatery’s appeal. All dining spaces are in the form of private rooms.

Localizzazione

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Dove mangiarenei dintorni

Dove dormirenei dintorni

  • A partire da 82.500 KRW
    Lavita hotel
    Buono 7.1
    160 m - 712, Yeongdong-daero Gangnam-gu, Seul 06075
  • A partire da 88.000 KRW
    Aloft Seoul Gangnam
    Ottimo 8.4
    326 m - 736, Yeongdong-daero, Gangname-gu, Seul 06075
  • A partire da 79.000 KRW
    Seoul Riviera Hotel
    Buono 7.7
    338 m - 737, Yeongdong-daero, Gangnam-gu, Seul 06071

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