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€€€€
Baieta
5 rue de Pontoise, 75005 Parigi Percorsi
Mediterranea
  • Una stella MICHELIN: una cucina di grande qualità. Merita la tappa! Prodotti di prima qualità, finezza nelle preparazioni, sapori distinti, costanza nella realizzazione dei piatti.

Informazioni complementari

  • Mediterranea
  • Strutture per persone diversamente abili
  • Amex
  • Diners club
  • Mastercard
  • Visa

Informazioni pratiche

Descrizione

"Here, the bouillabaisse cosies up to the aioli, and the pissaladière (tart with onions, olives and anchovies) competes with the socca (chickpea flatbread), just out of the coal-fired oven." Julia Sedefdjian (formerly of Les Fables de la Fontaine, also in Paris) is now happily thriving in her own establishment. Her colourful and fragrant cuisine is an ode to the Mediterranean (her "Bouillabaieta", a superb take on bouillabaisse, is a must) and fine ingredients, which she selects painstakingly and blends creatively, without forgetting her roots in Nice. The chef now solely proposes a series of surprise set menus. Welcome to Baieta – which means "kiss" in the Nice dialect!

Localizzazione

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