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Shunten Shin
3-8-10 Ueshio, Tennoji-ku, Osaka Percorsi
Tempura

Informazioni complementari

  • Tempura
  • Aria condizionata
  • Servizio al bancone
  • Amex
  • Diners club
  • Mastercard
  • Visa

Informazioni pratiche

Descrizione

For this owner-chef, the tempura must have a refined aroma and not be oily, so the batter is applied thinly and the cooking oil used is mainly sesame and corn oil. Red aubergine is not soaked with oil all the way through, to preserve its vibrant juiciness. Asparagus tips and stalks are served at different times, calculated to ensure the right firmness for each. The most famous among them is the bowl of rice topped with tempura made from egg yolk, and raw uni.

Localizzazione

  • Itinerario da questo luogo
  • Itinerario verso questo luogo
  • Itinerario che passa da questo luogo
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Dove mangiarenei dintorni

Dove dormirenei dintorni

  • A partire da 8.800 JPY
    Daiwa Roynet Hotel Osaka-Uehonmachi
    Ottimo 8.2
    212 m - Tennoji-ku Uehonmachi 6-7-5, Osaka
  • A partire da 3.960 JPY
    Centrage Ark Ueshio
    Ottimo 8.5
    231 m - Tennoji-ku Ueshio 4-1-31, Osaka
  • A partire da 3.990 JPY
    Tanimachi LUXE HOTEL
    Buono 7.9
    304 m - Tennnoji-ku Ikutamacho 8-8, Osaka

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