3
$$$
Kawahara
2-4-21 Toyosaki, Kita-ku, Osaka Percorsi
Giapponese

Informazioni complementari

  • Giapponese
  • Aria condizionata
  • Servizio al bancone
  • Amex
  • Diners club
  • Mastercard
  • Visa
  • China UnionPay
  • JCB

Informazioni pratiche

Descrizione

The interior of the restaurant, an old family home, exudes warmth. The affable owner-chef, Koji Kawahara, is creative too, as his menu abounds with ingenuity. Rishiri kombu kelp is used only for soup dishes, ensuring an elegantly flavoursome broth. In cooked items, however, ma-kombu is favoured, to bring out flavour. In an innovative touch, fish is marinated in miso before frying. An assortment of items come together in a single dish, creating a unique expression that adds variety to the meal.

Localizzazione

  • Itinerario da questo luogo
  • Itinerario verso questo luogo
  • Itinerario che passa da questo luogo
  • Alberghi nelle vicinanze
  • Ristoranti nelle vicinanze

Dove mangiarenei dintorni

Dove dormirenei dintorni

  • A partire da 4.900 JPY
    Hotel Binario Umeda
    Buono 7.7
    111 m - Kita-ku Toyosaki 3-9-1, Osaka
  • A partire da 7.380 JPY
    Hearton Hotel Kita Umeda
    Ottimo 8.1
    261 m - Kita-ku Toyosaki 3-12-10, Osaka
  • A partire da 10.400 JPY
    NAKAZ Machiya , Osaka Umeda
    Buono 7.6
    289 m - 4 Chome-1-14 Nakazakinishi, Kita-ku, Osaka

Visite interessantinei dintorni