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Yakitori Torisen
3F, 1-4-26 Dojima, Kita-ku, Osaka Percorsi
Yakitori
  • Una stella MICHELIN: una cucina di grande qualità. Merita la tappa! Prodotti di prima qualità, finezza nelle preparazioni, sapori distinti, costanza nella realizzazione dei piatti.

Informazioni complementari

  • Yakitori
  • Aria condizionata
  • Servizio al bancone
  • Amex
  • Diners club
  • Mastercard
  • Visa
  • JCB

Informazioni pratiche

Descrizione

Kyohei Obana pours his soul into each complete yakitori, grilling only chicken raised by like-minded producers in Tanba-Sasayama. He presents the first skewer of thigh meat by hand. Hearts are cut in half and shared between two guests. Pieces too small to skewer are served as gyoza dumplings. The dashi from bones finds its way into zosui and oyakodon (a bowl of rice topped with chicken and eggs). Obana does his best to use every part of the precious lives his meat has lost.

Localizzazione

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Dove mangiarenei dintorni

Dove dormirenei dintorni

  • A partire da 19.240 JPY
    Zentis Osaka
    Eccellente 9
    165 m - Kita-ku Dojimahama 1-4-26, Osaka
  • A partire da 6.019 JPY
    Hotel Elsereine Osaka
    Ottimo 8.3
    218 m - Kita-ku Dojima 1-5-25, Osaka
  • A partire da 7.650 JPY
    Hotel Monterey Le Frere Osaka
    Ottimo 8.5
    250 m - Kita-ku Sonezakishinchi 1-12-8, Osaka

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