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Nikutoieba Matsuda
2F, 5-2-40 Naizencho, Kashihara, Nara Percorsi
Specialità di manzo

Informazioni complementari

  • Specialità di manzo
  • Aria condizionata
  • Servizio al bancone
  • Amex
  • Diners club
  • Mastercard
  • Visa
  • JCB

Informazioni pratiche

Descrizione

The owner-chef, a butcher, prepares wagyu. The set menu meal begins with a bold, hearty meat dish. He uses mostly Yamato beef for his customers to get a feel for Nara ingredients. His creative touches include slicing it thin and pressing it between sheets of kombu and making minced meat into gyoza dumpling. Even the last dish features wagyu, and includes chopped beef with takuan, ramen, and curry. Creative dishes and attractive presentations make this a popular spot.

Localizzazione

  • Itinerario da questo luogo
  • Itinerario verso questo luogo
  • Itinerario che passa da questo luogo
  • Alberghi nelle vicinanze
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Dove mangiarenei dintorni

Dove dormirenei dintorni

  • A partire da 16.500 JPY
    Candeo Hotels Nara Kashihara
    Ottimo 8.4
    259 m - Naizencho 1-1-15, Kashihara
  • A partire da 7.350 JPY
    Yamato Kashihara City Hotel
    Passblile 5.4
    441 m - Yagi-cho 1-18-16, Kashihara
  • A partire da 2.500 JPY
    Guesthouse Hajimari
    Ottimo 8.5
    778 m - Kiharacho 71-3, Kashihara

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