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Ike Edoyakiunagi Asahitei
29 Haibara Shimoidani, Uda, Nara Percorsi
Unagi / Anguilla giapponese
  • Bib Gourmand : il nostro migliore rapporto qualità-prezzo ≤ 35€ Piacevole esperienza gastronomica a meno di 35 € : buoni prodotti ben valorizzati, un conto ragionevole, una cucina con un eccellente rapporto qualità/prezzo.

Informazioni complementari

  • Unagi / Anguilla giapponese
  • Aria condizionata
  • Parcheggio
  • Contanti

Informazioni pratiche

Descrizione

There is a saying about the depth of skill an unagi chef needs: three years to learn how to skewer it, eight to learn how to dress it and a lifetime to learn how to grill it. While grilling unagi might be the most difficult, Hideki Morimoto was tasked with it from a young age by his father, the then owner. Edo-style grilling includes steaming beforehand and is something the father learned while training in Tokyo. He buys in mostly large unagi and far-infrared grills it.

Localizzazione

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