Avenue du Verger, 62520 Le Touquet-Paris-Plage
Percorsi
Creativa
Una stella MICHELIN: una cucina di grande qualità. Merita la tappa!
Prodotti di prima qualità, finezza nelle preparazioni, sapori distinti, costanza nella realizzazione dei piatti.
Informazioni complementari
Creativa
Aria condizionata
Parcheggio
Strutture per persone diversamente abili
Menu vegetariano
Pasti serviti all'aperto
Addetto al parcheggio
Amex
Mastercard
Visa
Informazioni pratiche
Descrizione
Le Pavillon of the Westminster Hotel, a 1930’s luxury hotel and a landmark of the Côte d’Opale, boasts a swish yet subdued dining room, depicted by a black and ochre colour scheme and hung with huge animal-themed tapestries – the perfect foil to sample William Elliott’s creative culinary score. His surf ‘n turf combinations and his balanced dishes hit the spot every time, illustrated by wild turbot, girolle mushrooms, blackberries, spring onions and smoked oil. The terrace overlooks the iconic Canche lighthouse. Simpler fare at La Table du West, the hotel’s other eatery.