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Hyotei
35 Nanzenji Kusagawacho, Sakyo-ku, Kyoto Percorsi
Giapponese
  • Tre stelle MICHELIN: una cucina unica. Merita il viaggio! La cifra di un grandissimo chef! Prodotti d’eccezione, purezza e potenza dei sapori, equilibrio delle composizioni: la cucina qui assurge al rango d’arte. I piatti, perfettamente realizzati, si ergono spesso a classici.

Informazioni complementari

  • Giapponese
  • Aria condizionata
  • Parcheggio
  • Divieto d'ingresso con scarpe
  • Amex
  • Diners club
  • Mastercard
  • Visa
  • JCB

Informazioni pratiche

Descrizione

This traditional restaurant began its 450-year history as a teahouse on the approach to Nanzen-ji Temple. The premises have retained much of their character while accruing features from each passing era, and the same is true of the fare. Two generations have combined fluidity with constancy, layering gradual innovation on top of unchanging Hyotei tradition. Soup made with dried tuna instead of dried bonito was the innovation of Eiichi Takahashi, while tomato soy sauce with decorative sashimi of Akashi sea bream of current owner-chef Yoshihiro Takahashi. 

Localizzazione

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Dove mangiarenei dintorni

Dove dormirenei dintorni

  • A partire da 4.950 JPY
    Hotel Grand Fine Kyoto Okazaki Heian Jingu Shrine
    Buono 7.3
    179 m - Sakyo-ku Awataguchi Torii 53-11, Kyoto
  • A partire da 50.806 JPY
    Kyoto Nanzenji Ryokan Yachiyo
    Buono 7.9
    202 m - Sakyou Nanzenji Fukuchi 34, Kyoto
  • A partire da 58.850 JPY
    Nanzenji sando KIKUSUI
    Eccezionale 9.5
    244 m - Sakyo-ku, Nanzenji Fukuchi-cho 31, Kyoto

Visite interessantinei dintorni