5
$$$
Shuhaku
392 Kinencho, Higashiyama-ku, Kyoto Percorsi
Giapponese

Informazioni complementari

  • Giapponese
  • Aria condizionata
  • Servizio al bancone
  • Amex
  • Diners club
  • Mastercard
  • Visa
  • JCB

Informazioni pratiche

Descrizione

In his early days as a cook, Nobuhisa Yoshida learned a freewheeling approach not beholden to any particular format, so the sensibilities of both French and Japanese cuisine play their parts in his menus. Steamed fish with grated turnip, chub mackerel sushi and rice cooked on a traditional stove called an okudosan (or kamado) are Kyoto to the hilt. French ideas are evidenced in abalone foie gras and black soybean Mont Blanc. This conversation between two food cultures results in an eclectic blend. 

Localizzazione

  • Itinerario da questo luogo
  • Itinerario verso questo luogo
  • Itinerario che passa da questo luogo
  • Alberghi nelle vicinanze
  • Ristoranti nelle vicinanze

Dove mangiarenei dintorni

Dove dormirenei dintorni

  • A partire da 23.650 JPY
    Yasaka Yutone Kyokoyado
    Eccellente 9.3
    35 m - Higashiyama-ku Shimogawaradori Kodaijikudaru Minamimachi 413, Kyoto
  • A partire da 23.415 JPY
    RESI STAY Yasaka-an
    Eccellente 9.2
    57 m - Higashiyama-ku Hoshinocho 93-5, Kyoto
  • A partire da 15.000 JPY
    Yasakahan
    Eccellente 9.4
    60 m - Higashiyama-ku Hoshino cho 93-8, Kyoto

Visite interessantinei dintorni