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Jing Alley
GF, Dawning House, 145 Connaught Road Central, Sheung Wan, Hong Kong Percorsi
Cucina di Sichuan

Informazioni complementari

  • Cucina di Sichuan
  • Aria condizionata
  • Amex
  • Mastercard
  • Visa
  • China UnionPay
  • Maestro

Informazioni pratiche

Descrizione

The chef’s modern Sichuanese fare is made with ingredients from around the world: duck blood curd from Chengdu, chillies from Yunnan, pork from Japan, chitterlings from Spain… The signature water-boiled black pearl fish uses a green chilli and pork bone stock that doesn’t look red or oily like traditional ones; the freshwater fish with springy flesh also adds to the texture and flavour. The chitterlings with mixed chillies are addictively tasty.

Localizzazione

  • Itinerario da questo luogo
  • Itinerario verso questo luogo
  • Itinerario che passa da questo luogo
  • Alberghi nelle vicinanze
  • Ristoranti nelle vicinanze

Dove mangiarenei dintorni

Dove dormirenei dintorni

  • A partire da 319 HKD
    Homy Central
    Carino 6.7
    129 m - 1/F-12/F, Travel Way Building, 105-107 Wing Lok Street, Sheung Wan, Hong Kong
  • A partire da 500 HKD
    99 Bonham
    Guida MICHELIN Ottimo 8.3
    131 m - 99 Bonham Strand, Sheung Wan, Hong Kong
  • A partire da 1.738 HKD
    CM+ Hotels and Serviced Apartments
    Ottimo 8.5
    172 m - 16 Connaught Road West Sheung Wan, Hong Kong

Visite interessantinei dintorni