12
€€€
Origine
10 place du Président-Wilson, 21000 Digione Percorsi
Moderna
  • Una stella MICHELIN: una cucina di grande qualità. Merita la tappa! Prodotti di prima qualità, finezza nelle preparazioni, sapori distinti, costanza nella realizzazione dei piatti.

Informazioni complementari

  • Moderna
  • Aria condizionata
  • Menu vegetariano
  • Amex
  • Mastercard
  • Visa

Informazioni pratiche

Descrizione

Previously sous-chef at Maison Lameloise in Chagny, Japanese chef Tomofumi Uchimura impresses with his mastery of French cuisine, which he peppers with discreet Japanese touches. He is enthusiastic about Burgundy produce and elegantly elevates local ingredients – snails from Vernot (accompanied by a delicious, airy emulsion of mature Comté cheese and vin jaune), Charolais beef (with an elegant medley of carrots). For him, nothing is off limits as long as the quality is up to the mark, particularly when it comes to working with fresh seafood (delicious fillet of brill with green asparagus and verbena risotto). His wife Seiko welcomes diners into the elegant newly refurbished decor (including beautiful tables with Burgundy oak legs and ceramic tops).

Localizzazione

  • Itinerario da questo luogo
  • Itinerario verso questo luogo
  • Itinerario che passa da questo luogo
  • Alberghi nelle vicinanze
  • Ristoranti nelle vicinanze

Dove mangiarenei dintorni

Dove dormirenei dintorni

  • A partire da 90 €
    Hôtel Wilson - Teritoria
    Ottimo 8
    4 m - 1 rue de Longvic, 21000 Digione
  • A partire da 79 €
    Très bel appartement dijonnais place Wilson
    Favoloso 8.6
    33 m - 1 Rue d'Auxonne, 21000 Digione
  • A partire da 95 €
    Sublime appartement Volendame
    Favoloso 8.6
    35 m - 1 rue d'Auxonne, 21000 Digione

Visite interessantinei dintorni