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Monteverde
1020 W. Madison St., Chicago 60607 Percorsi
Italiana,Americana

Informazioni complementari

  • Italiana
  • Americana
  • Aria condizionata
  • Strutture per persone diversamente abili
  • Servizio al bancone
  • Pasti serviti all'aperto
  • Amex
  • Mastercard
  • Visa

Informazioni pratiche

Descrizione

Chef Sarah Grueneberg is a local celebrity, so expect her offspring to be packed to the last dining counter stool by 5:30 P.M. Then again this is prime seating, because behind that wood-grain bar lies the pasta station where sheets are rolled, cut, and hung to dry. Her signature Italian cooking—or cucina tipica as the menu lists it—is what draws crowds.

That said, this menu is about more than just pasta, beginning with an extraordinary yet humble vessel displaying bundles of cabbage leaves stuffed with herbed breadcrumbs, mushrooms, and  porcini Bolognese. Subbing whey for water in the cacio whey pepe delivers a slight tang and added creaminess, and the al dente pasta, tossed in Pecorino Romano and finished with a four peppercorn blend, is spot on. 

Localizzazione

  • Itinerario da questo luogo
  • Itinerario verso questo luogo
  • Itinerario che passa da questo luogo
  • Alberghi nelle vicinanze
  • Ristoranti nelle vicinanze

Dove mangiarenei dintorni

Dove dormirenei dintorni

  • A partire da 99 US$
    Hyatt House Chicago West Loop
    Ottimo 8.5
    288 m - 105 N May Street, Chicago IL 60607
  • A partire da 167 US$
    Nobu Hotel Chicago
    Guida MICHELIN Eccellente 9
    438 m - 155 North Peoria Street, Chicago IL 60607
  • A partire da 99 US$
    Crowne Plaza - Chicago West Loop, an IHG Hotel
    Buono 7.9
    527 m - 25 S Halsted St, Chicago IL 60661

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