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Bar Mar
120 N. Wacker Dr., Chicago 60606 Percorsi
Pesce e frutti di mare,Spagnola

Informazioni complementari

  • Pesce e frutti di mare
  • Spagnola
  • Aria condizionata
  • Strutture per persone diversamente abili
  • Addetto al parcheggio

Informazioni pratiche

Descrizione

Add this lustrous pearl to the treasury of Chef José Andrés’ culinary empire. The eye-catching décor includes a glowing octopus sculpture that looms above the central bar--a visual cue for the oceanic theme. Business types make up the bulk of the clientele, but a signature sense of whimsy pervades, keeping things from feeling stuffy.
The seafood-centric menu deftly juggles Spanish and Latin-American flavors, seen in starters like mussels in escabeche, or a Peruvian-inspired bigeye tuna ceviche with ponzu sauce, puffed quinoa, and furikake. Oysters on the half shell are delicious as is, but a dose of leche de tigre provides further enhancement. You’ll also find elevated takes on standbys like lobster rolls and fried calamari, all done with a deft touch.

Localizzazione

  • Itinerario da questo luogo
  • Itinerario verso questo luogo
  • Itinerario che passa da questo luogo
  • Alberghi nelle vicinanze
  • Ristoranti nelle vicinanze

Dove mangiarenei dintorni

Dove dormirenei dintorni

  • A partire da 100 US$
    Hyatt Place Chicago/Downtown - The Loop
    Ottimo 8.2
    172 m - 28 North Franklin Street, Chicago IL 60606
  • A partire da 68 US$
    La Quinta by Wyndham Chicago Downtown
    Ottimo 8
    262 m - 1 South Franklin, Chicago IL 60606
  • A partire da 84 US$
    The Allegro Royal Sonesta Hotel Chicago Loop
    Ottimo 8.1
    297 m - 171 West Randolph, Chicago IL 60601

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