7
€€€
Nacre
3 bis rue Sophie-et-Paul-Wallerstein, 33740 Arès Percorsi
Moderna
  • Una stella MICHELIN: una cucina di grande qualità. Merita la tappa! Prodotti di prima qualità, finezza nelle preparazioni, sapori distinti, costanza nella realizzazione dei piatti.

Informazioni complementari

  • Moderna
  • Aria condizionata
  • Strutture per persone diversamente abili
  • Mastercard

Informazioni pratiche

Descrizione

In a pared-back interior dominated by wood and white features, Marc-Antoine Lepage (previously of Les Foudres, but also a former sous-chef at Le Mirazur) and Adeline Lesage (who also worked at Les Foudres) combine their talents to serve up modern cuisine that is full of lightness and interplays of textures. The artichoke cream, basil berlingot, purple artichoke barigoule is a festival of nuances and subtle contrasts; the lobster cooked in shellfish oil, chanterelles, honey and tarragon also delights the taste buds. Meat is the star of the show, alongside fish and seafood. A single surprise set menu comprising several courses.

Localizzazione

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Dove mangiarenei dintorni

Dove dormirenei dintorni

  • A partire da 68 €
    Hôtel Le Grain de Sable
    Favoloso 8.8
    536 m - 37 Avenue de la Libération, 33740 Arès
  • A partire da 64 €
    Maison Bassin d'Arcachon - Arès - Proche plage et commerces, 3 chambres, 8 personnes, Climatisation
    Eccezionale 9.5
    549 m - 8 Rue des Abberts, 33740 Arès
  • A partire da 54 €
    Aresia
    Eccellente 9.1
    660 m - Les Allées d'Arès, 6 rue des Chanterelles, 33740 Arès

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