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Da 9.000 KRW a 170.000 KRW
Shuminghwa Miko
MICHELIN 2020
14 Dosan-daero 85-gil, Gangnam-gu, Seoul Percorsi
Giapponese contemporanea
  • Il piatto MICHELIN: una cucina di qualità Prodotti di qualità e abilità dello chef: semplicemente un buon pasto!
  • Di confort semplice.

Informazioni complementari

  • Giapponese contemporanea
  • Ristorante non fumatori
  • Sale private
  • Addetto al parcheggio
  • Ristorante

Informazioni pratiche

Guida MICHELIN

Chef Shin Dong-min is known for his Japanese molecular cuisine from his previous restaurant Shuminghwa. At this location, he shifts his discipline to Japanese-inspired contemporary cuisine. His famous hot infusion siphon dashi - prepared tableside - may come across as gimmicky at first, but one slurp of the intensely flavorful broth will dissolve any prior skepticism. The Korean beef tataki and rice cooked with homemade soy sauce are perfect examples of his current style of cooking - straightforward food that respects the integrity of ingredients. - Gli ispettori della guida MICHELIN

Localizzazione

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Dove mangiarenei dintorni

  • A partire da150.000 KRW
    MICHELIN 2020
    170 m - 21 Dosan-daero 81-gil, Gangnam-gu, Seoul
  • Da 55.000 KRW a 140.000 KRW
    MICHELIN 2020
    242 m - 3F, 457 Dosan-daero, Gangnam-gu, Seoul
  • Da 55.000 KRW a 138.000 KRW
    MICHELIN 2020
    271 m - 5F, 15 Dosan-daero 75-gil, Gangnam-gu, Seoul

Dove dormirenei dintorni

Visite interessantinei dintorni