Da 50 US$ a 74 US$
Bistrot Leo
60 Thompson St., New York Percorsi
Guida MICHELIN 2019
French
  • Il piatto MICHELIN: una cucina di qualità Prodotti di qualità e abilità dello chef: semplicemente un buon pasto!
  • Buon livello. Bella carta di vini.

Informazioni complementari

  • Accesso per i portatori di handicap
  • Pasti serviti in giardino
  • Prima collazione
  • Brunch
  • Carta dei vini con un'ottima scelta
  • Saloni particolari

Informazioni pratiche

Guida MICHELIN

Snuggled within the chic Thompson hotel, Bistrot Leo echoes its stylish attitude but infuses it with a decidedly French flair. Inside, the look is brasserie to a tee, starring marble-topped tables, banquettes, frosted globe sconces and checkered floors. The bar is a hot spot, but slide in to a cozy banquette to enjoy Chef Brian Loiacono’s well-executed French cooking. He is an alum of some of the best French kitchens in town, so diners can expect classic cooking that doesn’t raise eyebrows. From a cold English pea soup with crème fraîche for a bit of tang and sweet carrots Vichy with tart yogurt and rare Timut peppercorn, to spot-on salmon en papillote, these dishes aren’t edgy, but they are excellent. Save a fork to stick into the terrific banana pain perdu. - Gli ispettori della guida MICHELIN

Localizzazione

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  • Da 50 US$ a 74 US$
    Guida MICHELIN 2019
    59 m - 73 Thompson St., New York 10012
  • Da 50 US$ a 74 US$
    Guida MICHELIN 2019
    166 m - 97 Sullivan St., New York 10012
  • Da 50 US$ a 74 US$
    Guida MICHELIN 2019
    169 m - 119 Sullivan St., New York 10012

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