Da 25 US$ a 50 US$
Takashi
MICHELIN 2019
456 Hudson St., New York 10014 Percorsi
Japanese
  • Il piatto MICHELIN: una cucina di qualità Prodotti di qualità e abilità dello chef: semplicemente un buon pasto!

Informazioni complementari

  • Sake
  • Non fumatori
  • Aria condizionata

Informazioni pratiche

Guida MICHELIN

The late, beloved Chef Takashi Inoue honored his Korean ancestry and Osaka upbringing with a delicious array of yakiniku favorites at this cozy space. Tremendous care, planning and sourcing of specialty cuts went into the menu design before the restaurant opened its doors to acclaim. Inside, find high-tech grills gracing the tables and cutesy wall cartoons that depict beefy cuts, offal and innards. The carte is exotic to say the least (testicargot, anyone? ), filled with meats and surprises like tripe or even namagimo—raw liver with sesame oil and roasted rock salt. The kitchen’s yakiniku (table-grilling) specialties are presented to you to cook at your own pace and may include items like shio-tan (tongue) marinated in soy, apples and orange marmalade. - Gli ispettori della guida MICHELIN

Localizzazione

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  • Alberghi nelle vicinanze
  • Ristoranti nelle vicinanze

Dove mangiarenei dintorni

  • Da 15 US$ a 25 US$
    MICHELIN 2019
    30 m - 455 Hudson St., New York 10014
  • Da 50 US$ a 75 US$
    MICHELIN 2019
    111 m - 50 Commerce St., New York 10014
  • Da 50 US$ a 75 US$
    MICHELIN 2019
    118 m - 435 Hudson St., New York 10014

Dove dormirenei dintorni

Visite interessantinei dintorni