1
Da 252 US$ a 252 US$
Shoji at 69 Leonard
MICHELIN 2020
69 Leonard St., New York 10013 Percorsi
Giapponese
  • Il piatto MICHELIN: una cucina di qualità Prodotti di qualità e abilità dello chef: semplicemente un buon pasto!
  • Di confort semplice.

Informazioni complementari

  • Giapponese
  • Minimalista
  • Aria condizionata
  • Ristorante non fumatori
  • Servizio al bancone
  • Ristorante

Informazioni pratiche

Guida MICHELIN

Come here to experience a unique style of Japanese dining called “kappo,” which leaves your meal entirely to the chef’s discretion. It may be less refined than the traditional kaiseki, but you will forget that when you begin to taste these ambitious compilations (with prices to match).

A dedication to seasonal ingredients sourced locally and from Japan makes this style of cooking truly distinct. Sashimi courses may move from bluefin tuna in sweet miso and mustard dressing, to rich winter yellowtail with grated purple daikon and tangy yuzu juice. Then that last fish returns, koji-marinated, grilled and set over braised chrysanthemum greens. This chef may not be from Japan, but he spent a whole decade there, refining his technical skills.

- Gli ispettori della guida MICHELIN

Localizzazione

  • Itinerario da questo luogo
  • Itinerario verso questo luogo
  • Itinerario che passa da questo luogo
  • Alberghi nelle vicinanze
  • Ristoranti nelle vicinanze

Dove mangiarenei dintorni

  • A partire da285 US$
    MICHELIN 2020
    87 m - 77 Worth St., New York 10013
  • Da 44 US$ a 76 US$
    MICHELIN 2020
    213 m - 145 W. Broadway, New York 10013
  • Da 65 US$ a 95 US$
    MICHELIN 2020
    230 m - 239 W. Broadway, New York 10013

Dove dormirenei dintorni

Visite interessantinei dintorni