1
Da 50 US$ a 74 US$
Marc Forgione
134 Reade St., New York 10013 Percorsi
Guida MICHELIN 2019
American
  • Il piatto MICHELIN: una cucina di qualità Prodotti di qualità e abilità dello chef: semplicemente un buon pasto!
  • Buon livello.

Informazioni complementari

  • Accesso per i portatori di handicap
  • Pasti serviti in giardino
  • Brunch
  • Cocktail

Informazioni pratiche

Guida MICHELIN

This eponymous restaurant is dark, sexy and attracts an endless stream of downtown denizens. Abundant candles produce more atmosphere than light for the room clad in exposed brick and salvaged wood. Aloof servers dressed in black seem to disappear into the background. The innovative American food excites with bold flavors, as in barbecued oysters sprinkled with pancetta powder. Montauk fluke en croute, set over roasted cauliflower, hazelnuts and capers topped with a buttery panel of toast, is dressed with sauce proposal-so named because the rich brown butter and golden raisin emulsion is said to have earned the chef a few romantic offers. It is delicious, but Chef Marc Forgione deserves equal affection for those amazing butter-glazed potato rolls. - Gli ispettori della guida MICHELIN

Localizzazione

  • Itinerario da questo luogo
  • Itinerario verso questo luogo
  • Itinerario che passa da questo luogo
  • Alberghi nelle vicinanze
  • Ristoranti nelle vicinanze

Ristoranti nelle vicinanze

  • Da 25 US$ a 49 US$
    Guida MICHELIN 2019
    72 m - 157 Duane St., New York 10013
  • Da 25 US$ a 49 US$
    Guida MICHELIN 2019
    117 m - 135 West Broadway, New York 10013
  • Da 50 US$ a 74 US$
    Guida MICHELIN 2019
    137 m - 85 West Broadway, New York 10007

Alberghi nelle vicinanze

Luoghi turistici nelle vicinanze