1
Da 59 US$ a 194 US$
Del Posto
MICHELIN 2019
85 Tenth Ave., New York 10011 Percorsi
Italian
  • Una stella MICHELIN: una cucina di grande qualità. Merita la tappa! Prodotti di prima qualità, finezza nelle preparazioni, sapori distinti, costanza nella realizzazione dei piatti.
  • Eccellente livello. Bella carta di vini.

Informazioni complementari

  • Carta dei vini con un'ottima scelta
  • Non fumatori
  • Saloni particolari

Informazioni pratiche

Guida MICHELIN

Dishes from Executive Chef Melissa Rodriguez at the uniquely opulent and fashionable Del Posto are gorgeously crafted, but in truth, it is her playful interpretation of Italian cuisine that makes this kitchen creative. Of course, with neighbors like the Whitney Museum and Chelsea Market, not only is its location desirable, but there is a distinct sense of luxury here as evidenced by their plush tables, polished marble and silk-draped windows. Balconies sit above the striking bar with live piano music pouring through the room. Despite the formality, there is a convivial buzz among patrons as the impressive staff attends to them. Warm and crusty bread with cultured butter (read: crème fraîche-whipped cream) is a melt-in-your-mouth delight, tailed by such indulgent plates as vitello tonnato—chilled, tender veal with silky tuna sauce and a delicate garnish of basil. Then consider the flavor-forward orecchiette tossed with winter chicories, duck sausage, and tart balsamic vinegar. Coffee matched with chestnut panna cotta is all warmth, nuttiness and a denouement that will leave diners speechless. A worthy exception to the all-Italian wine list is a superb offering of some 300 champagnes. - Gli ispettori della guida MICHELIN

Localizzazione

  • Itinerario da questo luogo
  • Itinerario verso questo luogo
  • Itinerario che passa da questo luogo
  • Alberghi nelle vicinanze
  • Ristoranti nelle vicinanze

Dove mangiarenei dintorni

Dove dormirenei dintorni

Visite interessantinei dintorni