1
Da 75 US$ a 150 US$
Cut by Wolfgang Puck
MICHELIN 2020
99 Church St., New York 10007 Percorsi
Steakhouse
  • Il piatto MICHELIN: una cucina di qualità Prodotti di qualità e abilità dello chef: semplicemente un buon pasto!
  • Ottimo livello. Bella carta di vini.

Informazioni complementari

  • Steakhouse
  • Contesto contemporaneo
  • Aria condizionata
  • Ristorante non fumatori
  • Addetto al parcheggio
  • Sale private
  • Brunch
  • Prima colazione
  • Ristorante

Informazioni pratiche

Guida MICHELIN

Wolfgang Puck shot to fame after opening LA’s Spago in 1982, and it wasn’t long before he reached megabrand status. CUT by Wolfgang Puck is by far his most expansive venture, with six outposts spanning the globe. The Manhattan locale is tucked at the base of the swanky downtown Four Seasons Hotel, and sports a fittingly elegant look with deep magenta chairs, floor-to-ceiling marigold draperies and lovely artwork from the chef’s private collection.

Kick things off with Puck’s signature tuna tartare studded with ginger, avocado and shallots, then brought to elegant new heights with wasabi aïoli, more avocado and togarashi crisps. Wagyu arrives charred to caramelized perfection, sporting a gorgeous rosy medium-rare center and graced by béarnaise.

- Gli ispettori della guida MICHELIN

Localizzazione

  • Itinerario da questo luogo
  • Itinerario verso questo luogo
  • Itinerario che passa da questo luogo
  • Alberghi nelle vicinanze
  • Ristoranti nelle vicinanze

Dove mangiarenei dintorni

  • Da 75 US$ a 150 US$
    MICHELIN 2020
    253 m - 94 Chambers St., New York 10013
  • Da 43 US$ a 85 US$
    MICHELIN 2020
    271 m - 85 W. Broadway, New York 10007
  • Da 39 US$ a 103 US$
    MICHELIN 2020
    300 m - 5 Beekman St., New York 10038

Dove dormirenei dintorni

Visite interessantinei dintorni