1
Da 75 US$ a 150 US$
Cut by Wolfgang Puck
99 Church St., New York 10007 Percorsi
Guida MICHELIN 2019
Steakhouse
  • Il piatto MICHELIN: una cucina di qualità Prodotti di qualità e abilità dello chef: semplicemente un buon pasto!
  • Ottimo livello. Bella carta di vini.

Informazioni complementari

  • Prima collazione
  • Brunch
  • Carta dei vini con un'ottima scelta
  • Cocktail
  • Posteggiatore
  • Saloni particolari

Informazioni pratiche

Guida MICHELIN

Wolfgang Puck shot to fame after opening LA’s Spago in 1982, and it wasn’t long before he reached megabrand status. CUT by Wolfgang Puck is by far his most expansive venture, with six outposts spanning the globe. This Manhattan locale is tucked at the base of the swanky downtown Four Seasons Hotel, and sports a fittingly elegant look with deep magenta chairs, floor-to-ceiling marigold draperies and lovely artwork from the chef’s private collection. Kick things off with Puck's signature tuna tartare studded with ginger, avocado and shallots, then brought to elegant new heights with wasabi aïoli, more avocado and togarashi crisps. Wagyu arrives charred to caramelized perfection, sporting a gorgeous rosy medium-rare center and graced by béarnaise. - Gli ispettori della guida MICHELIN

Localizzazione

  • Itinerario da questo luogo
  • Itinerario verso questo luogo
  • Itinerario che passa da questo luogo
  • Alberghi nelle vicinanze
  • Ristoranti nelle vicinanze

Ristoranti nelle vicinanze

  • Da 75 US$ a 150 US$
    Guida MICHELIN 2019
    253 m - 94 Chambers St., New York 10013
  • Da 50 US$ a 74 US$
    Guida MICHELIN 2019
    271 m - 85 West Broadway, New York 10007
  • Da 75 US$ a 150 US$
    Guida MICHELIN 2019
    300 m - 5 Beekman St., New York 10038

Alberghi nelle vicinanze

Luoghi turistici nelle vicinanze