Da 25 US$ a 50 US$
Bacaro
MICHELIN 2020
136 Division St., New York 10002 Percorsi
Italiana
  • Il piatto MICHELIN: una cucina di qualità Prodotti di qualità e abilità dello chef: semplicemente un buon pasto!
  • Di confort semplice. I nostri indirizzi più belli.

Informazioni complementari

  • Italiana
  • Vintage
  • Aria condizionata
  • Ristorante non fumatori
  • Sale private
  • Ristorante

Informazioni pratiche

Guida MICHELIN

Heavy iron candelabras, crumbling stone walls and communal wooden tables lend a sultry vibe to this underground labyrinth, named for a Venetian bacaro (or counter for casual grazing of snacks and wine). The first floor’s marble-topped bar beckons for small bites and a glass of wine, while nooks beneath those low stone ceilings in the downstairs dining room call for a romantic evening over candlelight.

Crafted by Frank DeCarlo, the same chef/owner of Peasant in Nolita, Bacaro’s menu focuses on Northern Italian cuisine with an eye toward polenta and seafood. Insalata di granchio, fresh crab set atop a delicately fried polenta cake, is triumphant. For dessert, the velvety flourless chocolate cake topped with dried apricots, is as decadent as the setting.

- Gli ispettori della guida MICHELIN

Localizzazione

  • Itinerario da questo luogo
  • Itinerario verso questo luogo
  • Itinerario che passa da questo luogo
  • Alberghi nelle vicinanze
  • Ristoranti nelle vicinanze

Dove mangiarenei dintorni

  • Da 25 US$ a 50 US$
    MICHELIN 2020
    24 m - 43 Canal St., New York 10002
  • Da 25 US$ a 50 US$
    MICHELIN 2020
    42 m - 130 Division St., New York 10002
  • MICHELIN 2020
    51 m - 115 Division St., New York 10002

Dove dormirenei dintorni

Visite interessantinei dintorni