9
€€€
En la Parra
San Pablo 80, 37008 Salamanca Percorsi
Contemporanea
  • Una stella MICHELIN: una cucina di grande qualità. Merita la tappa! Prodotti di prima qualità, finezza nelle preparazioni, sapori distinti, costanza nella realizzazione dei piatti.

Informazioni complementari

  • Contemporanea
  • Aria condizionata
  • Strutture per persone diversamente abili
  • Amex
  • Mastercard
  • Visa

Informazioni pratiche

Descrizione

Following the impetus that accompanied its Michelin star, this restaurant opposite the Convento de San Esteban’s church has had a facelift, resulting in enhanced comfort for guests in the form of two contemporary dining rooms in which it’s now possible to watch the creative process unfold.
Ably supported by her husband Alberto Rodríguez in the dining room, chef Rocío Parra remains faithful to her modern style of cooking rooted in local and traditional cuisine. This is showcased on two tasting menus, Pizarra (Slate) and Granito (Granite), the names of which highlight the predominant geological characteristics of Salamanca’s vineyards. Both menus feature a variety of Iberian pork appetisers, followed by contemporary dishes that make full use of the province’s ingredients.

Localizzazione

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  • Itinerario verso questo luogo
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Dove mangiarenei dintorni

Dove dormirenei dintorni

  • A partire da 54 €
    NH Collection Salamanca Palacio de Castellanos
    Favoloso 8.7
    51 m - San Pablo, 58-64, 37008 Salamanca
  • A partire da 66 €
    VUT San Pablo 31
    Ottimo 8.5
    104 m - Calle San Pablo 31, 37001 Salamanca
  • A partire da 49 €
    MoneoHeritage
    Buono 7.8
    107 m - San Pablo 54, 37008 Salamanca

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